donderdag, september 27, 2007

Zegeltjes

Haar eerste centrifuge kocht mijn moeder met de zegeltjes van de Centra, voorloper van Super de Boer.

De detailhandel, de retail-industrie in modern taalgebruik, is met de tijd meegegaan. Nu kopen, volgend jaar pas betalen! Auto's, keukens, banken en andere dure goederen worden inclusief kredietfinanciering aangeboden. De schijn wordt opgehouden dat je dan 0 % rente betaalt. De winkelier zorgt voor de spullen en regelt het geld, het kan niet makkelijker.

Gezondheidszorg moet commerciëler volgens de minister, moet leren van het bedrijfsleven. Jay Moore past het winkeliertrucje toe op de medische sector via www. myfreeimplants.com. Mannen kunnen voor $ 1,20 per berichtje e-mailen met vrouwen die nieuwe borsten willen. Per e-mail spaart de vrouw $1, heeft ze genoeg gespaard dan wordt het spaarsaldo rechtstreeks over gemaakt naar de plastisch chirurg. De vrouwen moeten slim communiceren met de mannen om ze aan het e-mailen houden. Jay houdt er dik geld aan over; $0,20 per e-mail, rente over het spaarsaldo en korting bedingen bij de plastisch chirurg.

Internet is een prachtig communicatie -medium. De sex industrie heeft in de beginjaren van internet veel geld en energie gestopt in de technische en esthetische ontwikkeling van de internetsoftware. Dat wil niet gelijk zeggen dat we alles moeten kopiëren uit die hoek. Verbieden is op internet echter moeilijk. Handel laat zich niet makkelijk stoppen als er geld verdiend kan worden. Zo had de Baya- Beach Club vrij veel publiciteit met 325 vrouwen die zich hadden aangemeld voor de ’borstverloting’. Clubs kun je als het moet nog sluiten en verzegelen. Zijn die zegels tenminste nog ergens goed voor.