donderdag, oktober 19, 2006

Sexy

We kijken minder tv terwijl het computergebruik is verdubbeld. Het voor de handliggende middel om extra kijkers te trekken in de late avonduren met 'platte' seksfilms is uitgewerkt. De commerciële tv-stations moeten iets anders bedenken.

Internetgebruik groeide in het begin langzaam, tot dat de sekssites verschenen. In rap tempo groeide het aantal gebruikers. Het zwaard sneed aan twee kanten, de gebruikers leerden nieuwe seksuele technieken, de sekssites zorgde er ook voor dat de internettechniek snel verbeterde en gebruiksvriendelijker werd. Natuurlijk staan tv en internet nog steeds bol van sexy onderwerpen, maar de 'platte' seks is naar de achtergrond verdwenen. Er is relatief meer ruimte gekomen voor inhoudelijke onderwerpen.

VVD partijleider Rutte blijkt wat bleekjes en minder sexy over te komen bij de kiezer. Een VVD lid uit Wassenaar had daar wel een oplossing voor, de partij vermelden op de billen van dames 3 van hockeyclub Groen Geel. Kunnen die mannen langs de kant nog wat opsteken als ze naar die strakke rokjes kijken. Of dat werkt is de vraag nu kiezers zich bij hun keuze steeds meer laten leiden door inhoudelijke internetsites, zoals www.kieswijzer.nl Rutte gebruikte diezelfde kieswijzersite en kreeg D66 als advies. Misschien moet de VVD toch maar even doorgaan met de seksistische reclame en minder voor de inhoud gaan.